Sticle Vin

Oferta speciala la sticle

SC ORIAN TEAM SERV SRL este o companie cu capital privat fondata in 2010 cu sediul social in Bucuresti si punct de lucru Afumati.

Orian Team Serv va ofera cele mai bune oferte de sticle vin de pe piata. Numai alegand sticle vin din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor.

sticle vin

Sticle vin ieftine

Nu mai asteptati! Comandati acum sticle vin special create pentru afacerea dumneavoastra. Personalul nostru specializat in materie de sticle vin sunt gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor de tip sticle vin.

Va oferim cele mai bune produse gama sticle vin pentru special create pentru afacerea dvs. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna oferta in materie de sticle vin. Apasati click aici pentru a vedea produsele comercializate de noi in materie de sticle vin.

Va oferim sticle vin la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama sticle vin ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de sticle vin.

Prin intermediul Orian Team Serv, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama sticle vin si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse dintre cele mai diversificate din gama sticle vin, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum sticle vin in oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. O echipa cu experienta de 15 ani in domeniul comertului cu Orian Team Serv este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip sticle vin care va va satisface pe deplin cerintele.

Pentru mai multe de detalii legate de produse din gama sticle vin nu ezitati sa ne contactati:

S.C. ORIAN TEAM SERV S.R.L.

• Adresa : Soseaua Bucuresti - Urziceni - Nr. 25, Complex MBS, Magazin Nr. 7

• Telefon : 0747.852.672

• Email : office@orian.com.ro

Pentru informatii suplimentare legate de borcane ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.