Produse

Oferta speciala la borcane

SC ORIAN TEAM SERV SRL este o companie cu capital privat fondata in 2010 cu sediul social in Bucuresti si punct de lucru Afumati.

Orian Team Serv va ofera cele mai bune oferte de borcane de pe piata. Numai alegand borcane din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor.

borcane

Borcane ieftine

Sunteti interesat de borcane? Orian Team Serv va ofera cele mai bune borcane, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client.

Va oferim cele mai bune produse gama borcane pentru special create pentru afacerea dvs. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna oferta in materie de borcane. Apasati click aici pentru a vedea produsele comercializate de noi in materie de borcane.

Nu mai asteptati! Comandati acum borcane special create pentru afacerea dumneavoastra. Personalul nostru specializat in materie de borcane sunt gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor de tip borcane.

Prin intermediul Orian Team Serv, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama borcane si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse dintre cele mai diversificate din gama borcane, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va oferim borcane la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama borcane ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de borcane.

Pentru mai multe de detalii legate de produse din gama borcane nu ezitati sa ne contactati:

S.C. ORIAN TEAM SERV S.R.L.

• Adresa : Soseaua Bucuresti - Urziceni - Nr. 25, Complex MBS, Magazin Nr. 7

• Telefon : 0747.852.672

• Email : office@orian.com.ro

Pentru informatii suplimentare legate de borcane ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.