Borcanele sticla

Oferta speciala la borcanele sticla

SC ORIAN TEAM SERV SRL este o companie cu capital privat fondata in 2010 cu sediul social in Bucuresti si punct de lucru Afumati.

Orian Team Serv va ofera cele mai bune oferte de borcanele din sticla de pe piata. Numai alegand borcanele din sticla din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor.

borcanele sticla

Borcanele sticla ieftine

Va oferim borcanele sticla la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama borcanele sticla ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de borcanele sticla.

Va oferim cele mai bune produse gama borcanele sticla pentru special create pentru afacerea dvs. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna oferta in materie de borcanele sticla. Apasati click aici pentru a vedea produsele comercializate de noi in materie de borcanele sticla.

Sunteti interesat de borcanele sticla? Orian Team Serv va ofera cele mai bune borcanele sticla, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client.

Nu mai asteptati! Comandati acum borcanele sticla special create pentru afacerea dumneavoastra. Personalul nostru specializat in materie de borcanele sticla sunt gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor de tip borcanele sticla.

Prin intermediul Orian Team Serv, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama borcanele sticla si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse dintre cele mai diversificate din gama borcanele sticla, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Pentru mai multe de detalii legate de produse din gama borcanele sticla nu ezitati sa ne contactati:

S.C. ORIAN TEAM SERV S.R.L.

• Adresa : Soseaua Bucuresti - Urziceni - Nr. 25, Complex MBS, Magazin Nr. 7

• Telefon : 0747.852.672

• Email : office@orian.com.ro

Pentru informatii suplimentare legate de borcane ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.