Sticle

Oferta speciala la sticle

SC ORIAN TEAM SERV SRL este o companie cu capital privat fondata in 2010 cu sediul social in Bucuresti si punct de lucru Afumati.

Orian Team Serv va ofera cele mai bune oferte de sticle de pe piata. Numai alegand sticle din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor.

sticle

Sticle ieftine

Va oferim cele mai bune produse gama sticle pentru special create pentru afacerea dvs. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna oferta in materie de sticle. Apasati click aici pentru a vedea produsele comercializate de noi in materie de sticle.

Prin intermediul Orian Team Serv, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama sticle si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse dintre cele mai diversificate din gama sticle, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va oferim sticle la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama sticle ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de sticle.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de sticle comercializate de catre Orian Team Serv, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul sticle din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de sticle, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Orian Team Serv ofera servicii si produse de cea mai buna calitate, pentru afacerea dvs, in materie de sticle. Oferim o gama variata de modele pentru sticle. Apeleaza la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtii cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama sticle.

Pentru mai multe de detalii legate de produse din gama sticle nu ezitati sa ne contactati:

S.C. ORIAN TEAM SERV S.R.L.

• Adresa : Soseaua Bucuresti - Urziceni - Nr. 25, Complex MBS, Magazin Nr. 7

• Telefon : 0747.852.672

• Email : office@orian.com.ro

Pentru informatii suplimentare legate de borcane ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.