Produse

ORIAN TEAM SERV promoveaza o gama larga de sticle si borcane care se potrivesc pentru orice produs alimentar, de la conserve la serbet, condimente pana la sosuri și sucuri, vinuri.

Majoritatea recipientelor de sticla sunt disponibile din stoc și vin într-o varietate de forme și mărimi. Catalogul nostru include, de asemenea, mai multe “familii” de borcane pentru a se potrivi unui portofoliu complet.

Produsele promovate de ORIAN TEAM SERV sunt importate din tari precum Anglia, Austria, Grecia, Germania, Italia si Ucraina respectand reglementarile in vigoare din domeniul materialelor si articolelor ce vin in contact cu alimentele, conform certifcatelor emise de producatori.

Borcane

Borcanele din oferta noastra au preturi foarte avantajoase pentru revanzatori (magazine alimentare, supermarketuri etc.) – ambalare la bax si palet. Fiecare borcan are o anumita inchidere pentru care oferim capacul aferent.

Capace Twist-Off

Capacele Twist-Off sunt folosinte preponderent la ambalarea bauturilor si alimentelor. Aceste capace sunt fabricate din tabla de aluminiu tratata si pot fi litografiate pe partea exterioara pentru a promova o anumita imagine.

Sticle

Sticlele sunt ambalaje extrem de practice si uzuale. Va oferim o gama completa si diversificata de sticle de toate dimensiunile. Verificati oferta noastra pentru a va alege modelele preferate.

Dopuri

Datorită rezistenței si impermeabilitatii, pluta este utilizat într-o varietate de produse, dintre care cele mai comune sunt de dopurile de vin si sampanie. Pentru gama de sticle propunem atat dopuri din pluta cat si din plastic, capsa metalica sau dop aluminiu prefiletat.

Damigene

Oferim o gama completa de damigene extrem de utile in gospodarie cat si in mediul industrial. De ademenea oferim invelisuri din plastic pentru damigene. Nu ezitati sa consultati oferta noastra!

Accesorii

Accesorii pentru gospodarie si nu numai : sfoara iuta, sfoara rafie si sfoara bumbac acum disponibile pentru dvs.!