Saci Plastic

Oferta speciala la saci plastic

SC ORIAN TEAM SERV SRL este o companie cu capital privat fondata in 2010 cu sediul social in Bucuresti si punct de lucru Afumati.

Orian Team Serv va ofera cele mai bune oferte de saci plastic de pe piata. Numai alegand saci plastic din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor.

saci plastic

Saci Plastic ieftine

Nu mai asteptati! Comandati acum saci plastic special create pentru afacerea dumneavoastra. Personalul nostru specializat in materie de saci plastic sunt gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor de tip saci plastic.

Prin intermediul Orian Team Serv, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama saci plastic si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse dintre cele mai diversificate din gama saci plastic, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va oferim cele mai bune produse gama saci plastic pentru special create pentru afacerea dvs. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna oferta in materie de saci plastic. Apasati click aici pentru a vedea produsele comercializate de noi in materie de saci plastic.

Primiti cel mai bun raport intre pret si calitate pentru orice produs din gama saci plastic achizitionat din oferta noastra. Fiecare produs din gama saci plastic vine cu garantia celei mai bune calitati de pe piata produselor de acest tip.

Va oferim saci plastic la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama saci plastic ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de saci plastic.

Pentru mai multe de detalii legate de produse din gama saci plastic nu ezitati sa ne contactati:

S.C. ORIAN TEAM SERV S.R.L.

• Adresa : Soseaua Bucuresti - Urziceni - Nr. 25, Complex MBS, Magazin Nr. 7

• Telefon : 0747.852.672

• Email : office@orian.com.ro

Pentru informatii suplimentare legate de saci plastic ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.

Detalii Contact

Showroom Soseaua Bucuresti - Urziceni - Complex MBS
0747 85 26 72
021 350 39 15
office@orian.com.ro

Vizualizare Harta

Back to Top