Despre Noi

S.C. Orian Team Serv S.R.L.

Cine suntem

SC ORIAN TEAM SERV SRL este o companie cu capital privat fondata in 2010 cu sediul social in Bucuresti si punct de lucru Afumati.

Suntem o companie tanara si dinamica formata din personal calificat, cu experienta de peste 15 ani in domeniul comertului cu ambalaje, in special de sticla si plastic.  Segmentul de baza in constituie distributia borcanelor si a capacelor. Aceasta se adreseaza fabricilor de conserve, en-gross-urilor, producatorilor de miere si se face la nivel national.  Borcanele si capacele sunt importate din Italia, Germania, Franta, Turcia si Ucraina, in functie de solicitarile clientilor.

Misiune

Misiunea noastra este de a furniza ambalaje de calitate ce respecta toate normele in vigoare astfel incat sa le propunem clientilor o parte importanta ce maximizează eficienţa în afaceri a clienţilor.

Obiective

Obiectivul nostru de baza este de a asigura produse si servicii de calitate in conformitate cu cerintele clientului in vederea cresterii performanţei produsului finit ce generează maxim de profitabilitate pentru cei implicaţi.

Valori

Stabilitate

acţionăm constant pentru menţinerea stabilităţii prin colaborarea indeaproape cu furnizorii si clientii.

Parteneriat

ne angajăm ca partener de cursă lungă în relaţia cu clienţii si partenerii noştri.

Profitabilitate

performanţa ne motivează si dorim sa obtinem maxim de profitabilitate pentru toţi cei implicaţi.